Güzellik

Oksizinc Krem Nedir ? Nasıl Kullanılır ? Fiyatı Nedir ?

oksizinc krem nedir

Cildi yatıştırıcı ve yenileyici özelliğiyle son zamanların çok telep edilen kremleri arasındadır. Oksizinc krem içeriğindeki balık yağı sayesinde lekeleri azaltır ve cilt tonunu eşitler. Peki sadece bu kadar mı ? Oksizinc krem nedir ? Faydaları nelerdir ? Nasıl kullanılır? Hepsinin cevabı sinemoloji de sizlerle…

Pek çok cilt sorununa yarayan oksizinc paraben içermeyen yapısı sayesinde güvenle kullanabileceğiniz bir kremdir. Kadınların çatlak problemlerinde harika sonuçlar gösterir Sivilce problemlerinde ve mat ciltleri tazelemede yanınızdaki yardımcınız olabilir.

OKSİZİNC KREM FAYDALARI

  • Hamilelik sonrası oluşan çatlaklar ve ciltteki diğer çatlakları onarma
  • Sivilce problemlerini giderme
  • Sivilce sonrası kalan izleri azaltma
  • Cilt tonu eşitleme
  • Mat ve kötü görünen cildi canlandırıp parlatma
  • Leke ve çil oluşumunu engelleme
  • Pürüzsüz görünüm sağlama
  • Böcek sokmalarında
  • Pişik ve tahrişleri tedavi etmede
  • Güneş yanıklarındaki yangıyı azaltma
oksicink krem nedir nasıl kullanılır
oksizinc krem faydaları nelerdir

Oksizinc krem %40 çinko oksit içeren bir kremdir. Sürdüğünüz bölgede adeta bir kalkan oluşturarak cildinizi korur.İçeriğindeki balık yağından dolayı kokulu bir kremdir ve gün içerisinde kullanmanız pek hoş olmayabilir.Gece kullanıp sabah cildinizden temizleyebilirsiniz. Cildinizdeki tüm nem dengesini sağlar ve etkisini hemen fark edersiniz.

NASIL KULLANILIR ?

Oksizinc kremi uygulamadan önce cildini mutlaka temizleyin. Temizlenmiş cilde kremi İNCE BİR TABAKA HALİNDE uygulayın ve yayın. Dışarı çıkmayacaksanız gün içerisinde 2 defa uygulayabilirsiniz. Sürdükten sonra kremin üzerini kapatmayın.Yeni bir uygulamaya hazırlamak için kremi cildinizden ılık bir su ile temizleyin. Bebek pişikleri için kullanılacaksa mutlaka temiz ve kuru bölgeye uygulama yapılmalı ve mümkünse bez bağlanmamalıdır. Bez bağlansa bile sık sık değiştirilmelidir.Derin cilt yanıkları ve ağır yanıklara uygulama yapmayın.

YAN ETKİLERİ

Kremin kullanımından sonra yaygın olarak bir yan etkiye rastlanmamıştr. Fakat nefes darlığı , kızarıklık ,ağız,dil ve boğazda şişme ,kurdeşen gibi belirtiler görürseniz derhal bir sağlık kuruluşuna başvurun.

FİYATI

Eczane ve bazı kozmetik mağazalarında satışı olan Oksizinc kremin 100 gram satış fiyatı 46,25 tl ‘dir.

Diğer güzellik yazılarını okumak için aşağıdaki linke tıklayın !

GÜZELLİK İÇİN TIKLAYIN

DAHA FALZA BİLGİ EDİNMEK İÇİN : http://www.oksizinc.com.tr/en/products/pomat/pomat

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us