Güzellik

Cleocin T Ne İşe Yarar ? Nasıl Kullanılır ? Fiyatı Nedir ?

cleocin t nedir cleocin ne işe yarar

Sivilce tedavisinde Uzman Doktorların reçete ettiği Cleocin T ne işe yarar ? Nasıl kullanılır, fiyatı nedir ? Hepsinin cevabı sinemolojide sizlerle…

İÇİNDEKİLER 
1 Cleocin T Nedir?
1.1 Cleocin T Ne İşe Yarar?
1.2 Cleocin T’nin Fiyatı Nedir?
2 Cleocin T’nin Yan Etkileri Nelerdir?
3 Cleocin T Nasıl?
3.1 Cleocin T Sivilceleri Kurutuyor Mu?
4 Cleocin T Nasıl Kullanılır?
4.1 Cleocin T Hangi Bölgelere Sürülür?
4.2 Cleocin T Sürdükten Sonra Yıkanmalı Mı ve Yüzde Ne Kadar Süre Bekletilmeli?

Renksiz çözelti şeklinde olan Cleocin T, akneyi tedavi etmek için cilde ince tabaka halinde sürülür. Hormonsal değişiklikler yaşadığımız zaman, ergenlik dönemlerimizde veya genetik sebeplerle çıkan sivilcelerin tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Sivilce, kıl köklerinin ya da yağ bezlerinin tıkanması sonucu oluşan bir cilt problemidir. Daha çok ergenlik döneminde sivilce oluşumu görülse de ileri yaşlarda görülebilir. Ayrıca sivilce sorunu genetik olarak çocuğa da geçer .İleri yaşlarda da görülen ve iz bırakan sivilceler için çok güzel etki gösterir.

Sivilce tedavisinde kullanılan ilaç bulunmakta fakat unutulmamalıdır. Sivilce tedavisi kişiden kişiye değişmekte olup kişinin yaşınacilt tipinecinsiyetine veya sivilcenin şiddetine göre belirlenir.Tedavi için farklı ilaçlar veya yöntemler kullanılmadan önce mutlaka hekime danışılmalıdır.

Cleocin T Nedir?

Renksiz çözelti şeklinde olan Cleocin T, akne tedavisi için kullanılır. Hormonsal değişiklikler yaşadığımız zamanergenlik dönemlerimizde veya genetik sebeplerle çıkan sivilcelerin tedavisinde kullanılan bir ilaçtır.

Sivilce, kıl köklerinin ya da yağ bezlerinin tıkanması sonucu oluşan bir cilt problemidir. Daha çok ergenlik döneminde sivilce oluşumu görülsede ileri yaşlarda görülebilir. Ergenlik döneminde görülen sivilceler sebebi ile 12-18 yaş arasındaki bireylerin psikolojik etkilenmeleri yetişkinlere göre çok daha fazladır.

Sivilce tedavisinde kullanılan ilaç bulunmakta fakat unutulmamalıdır. Tedavi kişiden kişiye değişir. Kişinin yaşınacilt tipinecinsiyetine ve sivilcenin şiddetine göre tedavi belirlenir. Sivilce tedavisi için farklı ilaçlar veya yöntemler denenmeden önce mutlaka doktora danışılmalıdır.

Cleocin T Nedir?

Klindamisin fosfat isminde bir antibiyotik içeren, cilt üzerindeki bakterileri öldüren, akneyi tedavi etmek için cilde sürülen bir ilaçtı.

Klindamisin Fosfat: Topik bir anti bakteriyeldir. Akne tedavisinde kullanılmaktadır.

Cleocin T, mutlaka uzman doktorlara danışılarak kullanılması gereken bir ilaçtır. Uzman Doktor tarafından mutlaka önerilmelidir.

Klindamisin fosfat isminde bir antibiyotik içeren, cilt üzerindeki bakterileri öldüren, akneyi tedavi etmek için cilde sürülen bir ilaçtı. Klindamisin Fosfat: Topik bir anti bakteriyeldir. Akne tedavisinde kullanılmaktadır. Cleocin T, mutlaka uzman doktorlara danışılarak kullanılması gereken bir ilaçtır. Uzman Doktor tarafından mutlaka önerilmelidir.

Cleocin T Ne İşe Yarar ? Etkisi Nedir?

Cilt üzerindeki bakterileri öldürücü etkiye sahip içeriği ile Cleocin T, bakteri oluşumunu önleyip iltihaplı sivilceleri kurutur ve daha fazla sivilce çıkmasını önlerSiyah nokta üzerinde de etkisi kanıtlanmıştır. Kendi deneyimlere de dayanarak yazıyorum . Önce cildi kurutur ve gözeneklerin küçülmesine yardım eder. Ciddi anlamda işe yaradı ve ben çok memnun kaldım .

Yan Etkileri Nedir ?

Deride kuruluk

Kurdeşen

Tahriş (yanma,kızarma )

Cildin yağlanması

İshal ve mide bulantısı

KULLANIMI

🔹Cildinizi uygulamadan önce güzelce temiz olduğuna dikkat etmeli (Dikkat edilmediği takdirde sünger gibi olan ucu mikrop, bakteri veya pisliği vs. yüzünüze geri getirecektir.),

🔹Sürüp bırakmak yerine sivilcenin üstüne hafifçe ve tampon hareketlerle uygulamalısınız.

NOT: Bölgesel olarak uygulamayıp tüm yüzünüze birden sürerseniz etkisini net bir şekilde göremeyebilirsiniz. Yeterli miktarda ve sivilcenin üzerine uygulamak.

Güneşe çıkmadığınız sürece günde 2 defa temiz yüzünüze sürebilirsiniz. Gece yatmadan önce sürmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

Cleocin T Hangi Bölgelere Sürülür?

🔹Yüzde çıkan sivilcelerin tedavisinde kullanıldığı gibi sırt ve omuz bölgesinde çıkan sivilcelerin tedavisinde kullanılabilir. Sonuçta derdimiz sivilceleri kurutmak değil mi?😋

Cleocin T Sürdükten Sonra Yıkanmalı Mı ve Yüzde Ne Kadar Süre Bekletilmeli?

Cildinizi iyice temizledikten sonra uyguladığınız ilacın etkisini en iyi şekilde görmek için yüze sürüldükten sonra yıkamamalısınız. Yeni uygulama yapmadan önce cildinizi yeniden temizlemeniz gerektiğini unutmayın !

KULLANANLAR VARSA DENEYİMLERİNİ YAZSIN BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. HAYDİ SİZİNDE DENEYİMLERİNİZİ OKUYALIM. 😀 MERAK ETTİĞİNİZ SORULARINIZ VARSA YORUMLAR KISMINA YAZABİLİRSİNİZ.

EKŞİ SÖZLÜK KULLANICI YORUMLARI

DİĞER GÜZELLİK YAZILARINI OKUMAK VE MERAK ETTİĞİNİZ KREMLER VARSA TIKLAYIN

YOUTUBE SİNEMOLOJİ

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us