Gez-GörYaşam Rehberi

İstanbul’da Görülmesi Gereken 7 Konsept Kafe

konsept kafe

İstanbul eşsiz bir memleket ve tabi ki her köşede bilmediğimiz daha neler neler var . Keşfetmeye başladığımızda ise harika konsept kafeler ile karşılaşıyoruz. İnsanın içerisinden çıkası gelmiyor. Sizde bu kafeleri keşfetmek ve sevdiklerinizi oralara götürmek istiyorsanız mutlaka yazımı okuyun derim.

https://www.instagram.com/p/CakCm2JF6Nj/

SUFLÖR CAFE

suflör kafe
Suflör Kafe

Fotoğraf çekinmeyi sevenlerin mutlaka uğraması gereken bir mekan. Kore’deki kafelerin tasarımından esinlenerek dizayn edilmiş bu mekan 2 boyutlu ve inanılmaz güzel fotoğrafla çekinebileceğiniz köşelere sahip. Harika lezzetleri de bünyesinde barındıran bu kafeye kesinlikle uğrayın derim. KONSEPT KAFE kalıbının hakkı verilmiş çok enteresan bir dizayn ben bayıldım.

Adres: Osmanağa, Nihal Sk. No:5/a, 34714 Kadıköy/İstanbul 📍 KONUM

ZOMATO MENÜ : TIKLA GÖR

Bir benzeri ise 2d cadde cafe yine Kadıköy’ de bulunan bu cafeye de bakmak isterseniz tıklayın.

POW !

pow cafe
POW CAFE

Fantastik film ve çizgi roman severler için adeta bir cennet Pow. Kahvelerini, nutellalı tartlarını ve oreolu pastalarını denedim ve bayıldım. Özellikle oreolu olan pek bir güzeldi. Diğer tatlılarında gözüm kaldı, yolum düştükçe deneyeceğim. İçeride pinler, defterler, kalemler, figürler, kısacası pek çok koleksiyon parçası mevcut atıştırırken kendinize yada sevdiklerinize bir şeyler bakabilirsiniz.Çizgi romanın içerisinde gibi hissettiren bir kafe tasarımı olmuş. Kesinlikle gidilmesi gereken yerler arasında diyebilirim.

Adres: Haldun Taner Sokak Akasya Apartmanı No:12/1 Caddebostan, Kadıköy/İstanbul 📍 KONUM

ZOMATO MENÜ : TIKLA GÖR

CAFE NAFTALİN

Yıllarca Balat’ta yaşamış biri olarak Naftalin kafenin sıcaklığını size nasıl aktarabilirim onu düşünüyorum. Kendi evinizdeymiş gibi hissettiren yapısı, masalarda uyuyan kediler ,mazi kokan duvarlar ,samimiyet dolu bir ortam

Ev yapımı kurabiye ,enteresan kahve çeşitleri ile çocukluğunu özleyenler Kafe Naftaline bir uğrasın bence 😀

Adres: Balat Mahallesi, Yıldırım Cd. No:22, Fatih/İstanbul  📍KONUM

ZOMATO MENÜ :TIKLA GÖR

ŞAİRLER KAHVESİ

Konsept kafe şairler kahvesi
Şairler Kahvesi

Edebiyat severlerin mutlaka gitmesi gereken bir kafe. Kahvenize şairler eşlik ediyor adeta. Her köşede bir kağıtlarda şiirler ve farklı şairlerle karşılaşıyorsunuz. Şiir severlerin uğrak yeri olan bu mekan Akaretlerde tamda Şairler Parkı’nın karşında bulunuyor. Çeşit çeşit yemeğin yanı sıra kahvenizi ve çayınızı içerken alıp bit kitapta okuyabilirsiniz. Bir uğrayın sizde çok seveceksiniz.

Adres: Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Cd. 50 A, Beşiktaş/İstanbul 📍KONUM

ZOMATO MENÜ : TIKLA GÖR

Walter’s Coffee Roastery

Dünyadaki ilk Breaking Bad temalı kafe Walter’s Coffee. Kimya laboratuarı şeklinde dizayn edilmiş farklı bir mekan. Kafede bardak yerine deney tüplerinde içeceklerinizi içiyorsunuz. İnanılmaz eğlenceli bir ortam var gerçekten.

Herkesin fotoğraf çektirmek istediği bir oda da düşünülmüş. Sarı laboratuvar kıyafetlerini giyiyorsunuz. Kahve öğütücü ile fotoğraf çekiniyorsunuz. Daha NE olsun 🙂

BREAKİNG BAD İZLEMEMİŞ OLANLAR İÇİN FRAGMAN

Adres: Caferağa Mah. Bademaltı Sok. No:21 Kadıköy, Tel: 534 241 83 86  📍KONUM

ZOMATO MENÜ : TIKLA GÖR

F’roses Floral Cafe

Dışarıdan gördüğünüz gibi sizi içeriye davet eden bir görüntüye sahip olan bu kafe inanılmaz hoş ve soft bir mekan. Genelde fotoğraf çekmeye meraklı olan kişilerin vazgeçemeyeceği mekanlardan birisi olabilir.Resmen bir çiçek bahçesinin içerisinde oturuyormuş hissi veren bu dizayn sizi sizden alacak bir daha mutlaka gelmek isteyeceksiniz. KONSEPT KAFE kalıbının hakkı verilmiş benden 10 puan 😇

Adres: Arnavutköy Mah. Bebek Arnavutköy Cad. No:26/A Beşiktaş 📍 KONUM

ZOMATO MENÜ : TIKLA GÖR

MÜZ KAFE ( CAFE )

Botanik bahçesinin içerisindeymişsiniz hissi veren bu kafe inanılmaz huzurlu bir ortam sağlıyor. İçerisinde teraryumlar, kaktüsler, nergisler bulunan kafede yeşil ve huzurlu bir mekanda kahvenizi yudumlarken arkadaşlarınızla hoş sohbetler edebilirsiniz. Klasik kafe tasarımlarından sıkıldıysanız Müz Kafeye bir uğrayın müdavimi olacaksınızdır.

Adres: Firuzağa, Hayriye Cd. 18/A, 34425 Beyoğlu/İstanbul KONUM

ZOMATO MENÜ : TIKLA GÖR

Farklı mekan bilgileri öğrenmek ve fikirlerinizi sunmak isterseniz yorum kısmına yazabilirsiniz.

İYİ GEZMELER 😇

DİĞER YAZILARIMI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

KONSEPT KAFE

Paylaş:

2 comments

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us