Güzellik

Bebek Gibi Bir Cilt İçin Bunu Yapın !

bebek gibi bir cilt için

Yaşlanmaya karşı belli bir süreden sonra hepimiz savaş açıyoruz. Kırışıklık, leke, iz, sivilce ,kızarıklık gibi görüntüyü cildimizde istemiyoruz. Peki bu gibi görünümleri nasıl azaltabiliriz ? Nasıl bir karışı yaparsak bebek gibi bir cilde sahip olabiliriz ?

=BEBEK CİLT İÇİN VİDEOYU İZLEYİN =

BUDA BEN OLUYORUM DİĞER KANALIMIZ 😀

İaluset Krem Ne İçin Kullanılır?

Enfekte olmayan yaraların tedavisinde kullanılan bu hyaluronik asit kremi, kırışıklıklarla mücadele için dolgu maddesi enjeksiyonlarına etkili ve alternatif bir çözümdür.

Yardımcı maddeleri ise setearil glukozit, oleik asit desilester, setearil alkol ve sodyum loril sülfat ve sodyum setearil sülfat, gliserol, sıvı sorbitol, sorbik asit, metil ve propil parahidroksibenzoat, sodyum sitrat dihidrat ve sudur.

https://www.gardrops.com/kadin/kozmetik/ialuset-krem-12

Madecassol Krem Ne İşe Yarar?

madecassol

Vücutta oluşan akne ve sivilce gibi problemlerin yanı sıra yara izini tedavi etmeyi amaçlayan Madecassol krem, aynı zamanda hamilelik döneminde kadınlarda oluşan çatlakların giderilmesinde de aktif rol oynar. Herhangi bir yan etkisi olmadığı için cilt bakım ürünleri ile karıştırılarak cilt maskesi olarak da tercih edilebilir. Elbette yine bir dermatoloğa görünmeden bu tür maskeleri kullanmak önerilmez.

Bepanthen Plus Krem Ne İşe Yarar ?

İlacın Etken Maddesi Dekspantenol, Klorheksidin hidroklorür’dür. Bepanthen Plus Krem, ciltteki enfeksiyonları ve mikropları öldürücü, gelişmelerini önleyici ve cilt onarıcı bir ilaçtır. Yatak yaraları ve bacak ülseri gibi kronik yaralar; deri iltihabı, deri çatlakları, yanıklar, kesik, sıyrık ve çizik gibi enfeksiyon riski taşıyan tüm yüzeysel yaralar; emziren annelerde meme başı çatlakları; cilt enfeksiyonları; doku harabiyeti ve ameliyat yaraları tedavisinde kullanılır

HAZIRLANIŞI :

****İÇERİK**** BEBEK CİLT İÇİN

  • İALUSET KREM 1 ÇAY KAŞIĞI #İaluset
  • MADECASSOL KREM 1 ÇAY KAŞIĞI #Madecassol
  • BEPANTHEN PLUS 1 ÇAY KAŞIĞI #Bepanthen
  • Bu karışımı her gece tonikle temizlenmiş cildinize ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz. Aşırı yara , akne izi bulunan bir cilde sahipseniz kreme ilave olarak IRUXOL N KREM 1/2 ÇAY KAŞIĞI EKLENEBİLİR. İaluset Krem İçeriği Bu kremin etken maddesi hyaluronik asittir.

UYGULANIŞI :

Temiz bir cilde ince bir tabaka halinde sürüp iyice yedirin. Aynı işlemi uygulamadan önce bir önceki kremi cildinizden temizleyin.

DİĞER GÜZELLİK YAZILARIMI OKUMAK İÇİM TIKLAYIN

1 2
Paylaş:

1 comment

  1. Hürpost 5 Kasım, 2020 t 19:19 Yanıtla

    Çok güzel ve mücizevi bir kreme benziyor karışımı uygulamak lazım video da çok güzel ve datylı bilgi vermişsiniz teşekkür ederiz.

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us