Dekorasyon

Yastıklarda Kanaviçe Esintisi

yastiklarda_kanavice_esintisi

Sizde benim gibi eski eşyaları görünce mutlu olanlardan mısınız ?Yaşanmışlıkları, geçmişi olan her eşya benim için aşırı değerlidir.Başkalarının eski bu diye çöpe atacağı şeyleri ben el emeği göz nurudur diye saklarım. Annemin çeyizinden kalan o eski süt takımı 😀 Annemin ördüğü mutfak önlüğü , anne eli değdi ona 💁 Kendi çeyizine örmüş ve bana kalmış nasıl kıyabilirim.

Ve o güzel kanaviçeler canım kanaviçeler. Annem kursa gidiyordu tam adını bilmiyorum. Ne kadar kanaviçe varsa yırtmış koparmış 😀 Antika bir kızı var biliyor kadın ve bunlardan ne yapabilirim diye düşünmüş sonuç harika 😀 Beni bunlardan kimse ayıramaz 😀 (Babaannemin çeyizinden kanaviçeler köye gidince koparıp gelmiş 😀 )

Daha neler neler var 😀

Sizde geri dönüştürmeyi anılara sahip çıkmayı seviyorsanız , dikiş yapmayı bilmeseniz bile bilen birisine yaptırabilirsiniz.İnanın evde bunları gördükçe babaannemin ilmek ilmek uğraştığını anneminde geri dönüştürdüğünü görüyorum şimdi bana ikisinden de çok güzel bir hatıra olarak evimin köşesinde duruyorlar.

Bir küçük dokunuşla evinizin dekorasyonunu sizde değiştirebilirsiniz yeter ki harekete geçin . Her şey hazır alarak güzel durmuyor. Emek verdiğin yada emeğin verildiğini gördüğün şeyler çok daha değerli oluyor.

Haydi hareket vakti ananelerin babaannelerin sandıklarını açmaya gidin 😀 Kim bilir neler neler çıkacaktır oralardan karıştırın karıştırın dikin.

ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN 👼

Paylaş:

4 comments

  1. Yolanda Preciado 26 Ağustos, 2020 t 13:00 Yanıtla

    Morning

    EASE YOUR PAIN IN 10 MINUTES EFFORTLESSLY

    Be Free from Neck Pain
    Try NeckFlexer & Relieve Neck Pain Effortlessly In 10 Min!
    Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping

    Shop Now: neckflexer.online

    ✅ Designed By Doctor & Chiropractor
    ✅ Ergonomic Design – Fits Everyone
    ✅ Circulation To Head
    ✅ Stimulating Key Result Area

    The Best,

    HomePage – Sinemoloji

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us