Güzellik

Arnica Krem Ne işe Yarar? Göz Altı Morlukları İçin Arnica

arnica_krem_kapak

Arnica krem ne işe yarar ? Arnica kremin başlıca faydaları nelerdir ? Yan etkisi var mıdır ? Arnica krem nasıl uygulanır ? Göz Altı Morlukları Olanlar Kullanabilir mi ? Çarpma, vurma, kaza sonrası oluşan morluklar için kullanılır mı ?

Size çok güzel bir haberim var artık göz altı morluklarınız için kozmetiklere tonlarca para dökmenize gerek yok. Her şeyde olduğu gibi düzenli kullandığınızda güzel sonuçlar alabileceğiniz Arnica krem göz altı morluklarını ve diğer morlukları harika bir şekilde geçirecektir.

Genellikle uzun saatler çalışanların ve yeni anne olanların şikayetçi olduğu uykusuzluk problemi sonrası oluşan göz altı morlukları Arnica krem ile rahatlıkla geçirilebilir. Montana çiçeğinin özütünden yapılan bu krem güzel kokusu ve yapısı ile kullanıma çok uygundur. Montana çiçeği eskilere döndüğümüzde halk arasında morluk otu, yara otu diye tabir edilen ve asıl amacını gösteren bir ottur.Çarpma,darbe ve kazalar sonrası oluşan yaraları, morlukları geçirir.

Günde 3 defa düzenli olarak kullandığınızda Arnica krem çok güzel bir etki gösterir.Fakat dikkat etmeniz gereken nokta çok yoğun bir şekilde kremi boca etmemeniz ve günde 3 defadan fazla sürmemeniz gerektiğidir.Bol krem sürmek yarayı ve morluğu geçirmez, aksine alerjik reaksiyona yol açabilir.

ARNİCA KREM NASIL UYGULANIR ?

Arnica Kremi morluk olan bölgeye uygulayın.Masaj yaparak kremi dağıtın ve emilmesini sağlayın.Kremin kalıp halinde kalmamasına dikkat edin.

ARNİCA KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR ?

Her ilaç ve her kremde görülebileceği gibi Arnica kremde de bazı yan etkiler görülebilir.Uyguladığınız bölgede veya sizde kaşıntı,kızarıklık,döküntü,tahriş,kusma,baş dönmesi,titreme bulantı gibi yan etkiler görülmeye başlarsa hemen bir sağlık kuruluşuna gidin.

Güzellik kategorisinden incelemek istediğiniz kremlere göz atabilir ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us