Sağlık

Travazol Krem nedir? Ne işe Yarar ? Nasıl kullanılır ?

travazol_krem_nedir

Travazol Krem birçok kişinin kullandığı mutlaka eczane gittiğinde bit tanede şundan verin dediği kremler arasında bulunuyor. Travazol kremin ne işe yaradığını gerçekten biliyor muyuz ?

Travazol Krem ne işe yarar ? Ne için kullanılır ? Nasıl kullanılır hepiniz için yanıtladım.

Travazol krem; kızarıklık, egzama, mantar ve iltihaplı mantarlar için kullanılan bir medikal kremdir. Yalnızca ezcaneden alabileceğiniz bir kremdir. Fakat halk tarafından doğru bilinen bir yanlış vardır ki doktor tarafından tavsiye edilmedikçe krem alınıp kullanılmamalıdır.Eğer bir maddeye karşı alerjiniz varsa büyük problem yaşayabilirsiniz.Bu ilaç virüs ile oluşan hastalıklara iyi gelmez. Eğer çocuğunuz da kızamık, suçiçeği gibi hastalık çıkmışsa kesinlikle bu ilacı kullanmayın.

En çok mantar tedavisi için kullanılan Travazol bu tedavide inanılmaz bir başarı gösteriyor.Ayak mantarı, deri mantarı ve yaz aylarında ortaya çıkan pişik durumlarında kullanabilirsiniz.

Egzamada ve egzama sonrası oluşan kaşıntı pullanma, sulanma, böcek sokmaları, arı sokması gibi durumla , güneş yanığı ve cilt tahrişlerinde güvenle kullanabileceğiniz bir medikal üründür.Doktor tavsiyesi üzerine günde 2 veya 3 defa uygulanmalı deriye iyice yedirilmelidir.Tavsiyelerin dışına çıkmamaya özen gösterin ve derinizi nemli bırakmamaya çalışın.Nemli kalan deri, parmak araları her zaman mantar olmaya müsaittir.Terleyen cildinizi mutlaka temiz kuru bez yardımıyla veya mendil ile silin.

Travazol krem reçete ile satılan 2020 yılı piyasa fiyatı ortalama 24.70 TL‘dir. Prospektüs bilgileri ve Kullanım Talimatı için linki tıklayın.

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us