Güzellik

Sudocrem Nedir ?Ne işe yarar ve Faydaları nelerdir ?

sudocrem_nedir_nasil_kullanilir_faydalari

Yaz aylarının gelmesiyle Sudocrem merak konusu olmaya başladı. Sudocrem nedir ? Sudocrem neye yarar ? Sudocrem faydaları nelerdir ? Herkes bir nebze de olsa bir şeyler biliyor ve kullanıyor fakat kontrolsüz kullanım size daha çok zarar vereceğinden okuyun !

Senelerdir bebekler için kullanılan pişik, kızarıklık ve egzama önleyici olarak hekimler tarafından önerilen bir kremdir.Fakat bende mesleğim gereği yıllardır işin içerisinde olan birisi olarak bu kremin sadece bebekler için değil yetişkinlerde de inanılmaz güzel etkiler gösterdiğini gördüm.

Eğer yaz aylarında bacaklarınızdaki sürtünmeden oluşan kızarıklık, tahriş ve göğüs altlarınızdaki oluşan pişik ve kızarıklıklardan şikayet ediyorsanız rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kremdir.

İçerisinde bulunan Çinko oksit, Saf su, Benzil Benzoat ve Benzl Phenil Menthonal B sayesinde sadece pişiklerde değil ufak yaralar, tahrişler , sivilce izleri , güneş lekeleri ve yanıklarında tedavi edici rol oynar.

NASIL UYGULANIR ?

Gece yüzünüze ince tabaka halinde sürüp yatabilir ve sabah cildinizi ılık bir su ile yıkayabilirsiniz.

Yağlı bir yapıya sahip kremdir.Çok yoğun şekilde sürmeniz cildinizde sivilcelenmeye sebep olur.

Sadece hasarlı bölgelere uygulamanız daha doğru olur ve etkili sonuç alırsınız.

Sadece sivilcelere uygulama yapmak istiyorsanız cildini temizleyip kurulayın ve parmağınıza biraz alarak sivilceli bölgeyi ovun.

YAN ETKİLERİ :

Fazla sürülürse ve ciltten silinip temizlenmeden defalarca uygulanırsa oluşabilecek yan etkiler ; kuruluk ,kaşıntı ,döküntü ,kızarıklık , bulantı , sivilcelenme ,yanma vb. etkilerdir. Bu gibi durumlarda acilen bir sağlık kuruluşuna gidilmelidir.

SUDOCREM FİYATI :

Farklı boyutlarda satılan bir kremdir. Fakat bir örnek verecek olursak , Sudocrem 60 gram güncel fiyatı 22 tl civarı boyut arttıkça fiyatı değişiyor.

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us