Güzellik

Hametan Krem Nedir ? Nasıl Kullanılır ? Ne işe Yarar ?

hametan krem ne işe yarar

Cilt problemleri ile savaşanlar için piyasada bir çok çeşit kozmetik ve medikal ürün bulunuyor. Bu ürünlerden biri olan Hametan Krem şu sıralar epeyce popüler. Ciltte gösterdiği etkiler sayesinde bir çok kişinin favorisi haline geldi.Peki Hametan krem nedir ? Ne için kullanılır ?Nasıl kullanılır ? Hepsinin cevabı için sinemoloji sizlerle …

Hametan krem hem pomad hem de krem şeklinde eczanelerde satılmaktadır. Pomad şeklindeki formu daha yağlı bir yapıya sahiptir.Cilt bakımı için kullanacaksanız her ikisinde kullanabilirsiniz. Fakat benim önerim yağlı bir cilde sahipseniz krem formunu kullanmanız, kuru bir cilde sahip iseniz pomad formunu kullanmanız yönündedir.Etken maddesi Hamemelis Vinginiana olan Hametan Krem içerisinde ortalama 25 gram Hamemelis Virginiana bulunuyor. İltihap kurutucu özelliğiyle sivilceler , yaralar , yanık izleri gibi sorunları gidermede etkilidir.

hametan krem ne işe yarar
Hametan Pomad Formu

NE İŞE YARAR ?

Cilt yanıkları tedavisi için kullanılan bu krem , diğer güzel etkileri ile kullanımı artan kremlerdendir. Cilt lekeleri , sivilce izleri , yanık izleri ,cilt tonu eşitleme gibi bir çok cilt sorununda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu tarz medikal kremleri bir uzman tavsiyesi olmadan asla yüzünüze veya cildinize uygulamayın. Alerjik ve hassas bir cilde sahipseniz mutlaka danışarak kullanın.Evet faydalarını sayacak olursak ;

  • 1. ve 2. derece yanıkları tedavisi
  • Yara izlerini ortadan kaldırma
  • Cilt tonunu eşitleme
  • Yatak yarası ve ameliyat sonrası oluşan yaralar
  • Ağda ve epilasyon sonrası oluşan kızarıklık ve pişik
  • Kuru, çatlak ve tahriş olmuş cildi yenileme
  • Bebeklerin ve küçük çocukların pişiklerinde
  • Emziren annelerde meme başı çatlaklarının bakımı ve korunmasında

NASIL KULLANILIR ?

Hekim tavsiyesinden sonra cildinize uygulayacağınız Hametan Krem için cildinizin temiz olması gerekir.Uygulayacağınız bölgenin büyüklüğüne göre bir miktar krem alın ve cildinizde emilene kadar ovun. Üzerini kapatmanıza gerek yok hava alsın ve iyice cildinizde emilsin.

YAN ETKİLERİ NELERDİR ?

Cildiniz alerjik ve hassas bir yapıya sahipse daha dikkatli davranmalısınız. Görülebilecek bazı yan etkiler ; Deri döküntüsü, kızarıklık , kaşıntı ,yüz ,dudak ve gırtlakta şişme. Bu belirtileri görüyorsanız acilen bir sağlık kuruluşuna başvurun.

HAMETAN KREM KULLANIM TALİMATI İÇİN TIKLA

  • Hametan Krem 2020 güncel fiyatı 11.06 tl dir. 30 gram ve 50 gramlık farklı boylarda satılan kremin fiyatı değişiklik gösterebilir.

Son zamanlarda Meşhur olan Madecassol Krem için bağlantıyı Tıklayın !

Son zamanlarda meşhur olan Madecassol Kremi inceleyiniz !
Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us