Genel

Driclor Nedir ? Ne İşe Yarar ? Yan Etkisi Var Mıdır ?

DRİCLOR NEDİR

Aşırı terleyen kişilere uzmanların önerdiği ve kullananların bir hayli memnun kaldığı Driclor krem hakkında merak ettiğiniz herşey sinemolojide sizlerle..Driclor nedir ? Driclor nasıl kullanılır ? Driclor yan etkisi var mıdır ? Fiyatı nedir ? hepsinin cevabı için makaleye göz atın.

Aşırı terleme sonucu internette kişilerin araştırdığında ilk karşısına çıkan ürünlerden birisi Driclor kremdir.Eczanelerde ve kozmetik mağazalarında satılan bu ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.Normal havalara rağmen aşırı terleme gösteren kişiler sıkça çözüm yolu ararlar. Kötü koku ve nemli koltuk altı görüntüsü kişinin özgüvenini epeyce düşüreceğinden bu arayış daha da çok artar. Driclor terin kıvamını yoğunlaştırarak kümelenmesini sağlar.Bu kümeler cilt yüzeyindeki gözenekleri tıkayarak yeni terin cilt yüzeyine çıkmasını engeller. Islak görüntüden kurtulmanızı sağlar.

Aşırı terleme yani Hiperhidroz, insanın en çok terlediği durumdur.Hiperhidroz, ciddi veya ölüm tehlikesi yaratan bir durum değildir. Fakat günlük yaşam kalitesini azaltır.

DRİCLOR NASIL KULLANILIR ?

Kullanımı çok basit olan Driclor kremi günde 1 defa akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz.Uyku döneminde ter bezleri aktif olmadığı için uyumadan önce sürüldüğünde bütün gün terleme sorunu yaşamazsınız.

Kullanma şekliniz ;

Akmaması için düz bir zeminde muhafaza ediniz ve kapağını yavaşça açınız.Silindir başlığı oturacak şekilde Driclor’un ağız kısma yerleştirin ve kapağını kapatın.Uygulamadan önce cildinizi kurulayın. Aksi halde tahriş olabilir.Üst üste uygulama yapmayın her uygulamadan önce yeni uygulama için bir öncekini temizleyin. (Gözeneklerin tıkanmasına sebep olur.)

YAN ETKİSİ VAR MIDIR ?

Hassas ciltlerde ve içeriğindeki maddelere alerjisi olan kişilerde bazı yan etkiler gösterebilir.Tahriş,pullanma ,kızarıklık,döküntü, şişme gibi yan etkiler görülebilir.

DRİCLOR FİYATI

Genelde değişiklik gösteren fiyat 20-50 tl arasında değişiklik göstermektedir. 2020 güncel fiyatı ise 39 tl ‘dir .

DRİCLOR KULLANMA TALİMATI

Diğer Güzellik Yazılarımız İçin Linke Tıkla

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us