Güzellik

Ünlüler Elinden Düşürmediği Krem / Madeleb Krem

madeleb krem

Son dönemlerde cilt problemleriyle uğraşan herkes bir arayış içerisine girmiş durumda. Madeleb krem ise cilt yenileyici ve güzelleştirici olarak satışa sunulduğundan beri çoğu kişinin gözdesi haline geldi. Peki krem hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ister misiniz ?

Ünlü isimlerinde kullandığı kremlerden biri olan Madeleb Krem özellikle Selin Ciğerci tarafından önerildikten sonra kadınlar arasında popüler oldu.

Wlab kozmetik tarafından piyasaya sürülen krem , 40 gr tüpler halinde satılmaktadır. En önemli özelliklerinden birisi ise ciltteki hasarlı bölgeyi hızlı bir şekilde onarmasıdır.Hasarlı cilt bölgesinde pullanmaya ve dökülmeye sebep olarak alttan canlı yeni deri çıkmasını sağlar.Cildinizin daha canlı daha dayanıklı olmasını sağlar.Cilt lekelerini de kısa sürede ortadan kaldıran Madeleb krem düzenli kullanımda lekeleri yok eder.İçeriğindeki Gentella asiatica bitkisi , lavanta yağı ,safran özü ve papatya özü gibi bitkiler sayesinde yapılandırıcı ve onarıcı özelliği sayesinde tüm cilt problemlerinize elveda diyebilirsiniz.

leke izi madeleb
Lekeleri Geçirir
mADELEB KREM
Sivilce oyuk izlerini yok eder.

Cildinize hiçbir zarar vermeden hücre yenilenmedi sağlayan bu krem; sivilce , akne ,cilt yaraları , sedef , egzama , çizik gibi sorunlarınızı da ortadan kaldırır. Çok yönlü bir krem olan bu krem düzenli kullanımlarda size sonuç verecektir.

MADELEB KREM NASIL KULLANILIR ?

Yüzünüzü mutlaka temizleyin ve kurulayın. Günde 1-2 defa nohut büyüklüğünde kremi alıp yüzünüze uygulayın. Parmak uçlarınızla daireler çizerek tüm yüzünüze yayın.Yüzünüze iyice emilmesini sağlayın.

FİYATI

2020 GÜNCEL fiyatı internette satılan bir krem olduğu için oratalama 55 tl civarıdır .

Almak için linke tıkla fiyatları gör incele

DİĞER GÜZELLİK YAZILARIMI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN !!!

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us