GenelGez-Gör

2024 İstanbul’un Ünlü 10 Restorantı

istanbul ünlü restorant

İstanbul, dünya çapında ünlü restoranları, kafeleri ve barlarıyla ünlüdür. İşte İstanbul’da popüler olan 10 mekan: 2024 İstanbul’un Ünlü 10 Restorantı

Mikla Restaurant:

İstanbul’un en iyi restoranlarından biri olarak kabul edilir. Şef Mehmet Gürs’ün yönetimindeki Mikla, İskandinav Mutfağı’nın yalınlığı, pişirme yöntemleri ve Türk Mutfağı’nın geleneksel lezzetlerinin harmanladığı kendine has bir yerdir. Restoran, İstanbul’un en şık mekanlarına ev sahipliği yapan Meşrutiyet Caddesi’nde konumlanmaktadır. Mikla, 2019 yılında dünyanın en iyi 50 restoranı arasında yer almıştır 1.

📍​KONUM
 🍽 MENU

Nusr-Et Steakhouse:

İstanbul’da et yemeği severlerin favori mekanlarından biridir. Etiler’deki ilk restoranı ile 2010 yılından beri hizmet vermektedir. Nusr-Et Steakhouse, et yemekleri konusunda uzmanlaşmıştır ve dünya çapında ün kazanmıştır. Restoranın sahibi Nusret Gökçe, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da tanınmaktadır 2.

📍​KONUM
 🍽 MENU 

Sunset Grill & Bar:

İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasına sahip olan Sunset Grill & Bar, İstanbul’un en popüler restoranlarından biridir. Menüsünde dünya mutfağından lezzetler sunar. Restoran, İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Ulus’ta yer almaktadır 3.

📍KONUM

🍽 MENU

Mürver Restaurant:

Karaköy’deki Novotel’in terasında yer alan Mürver Restaurant, nefis İstanbul manzarası vaat eder. Menüsünde yer alan lezzetler odun ateşiyle yanan açık ızgarada ve odun fırınında pişiyor. Fırında pişirildikten sonra ızgarada dinlendirilen etlerin yanı sıra kavrulmuş Ege otlarıyla servis edilen ahtapot da külde pişiyor. Mürver Restaurant, 2019 yılında dünyanın en iyi 50 restoranı arasında yer almıştır 1.

📍KONUM

🍽 MENU

Frankie İstanbul:

İstanbul’un en popüler restoranlarından biri olan Frankie İstanbul, İtalyan mutfağından lezzetler sunar. Menüsünde pizza, makarna, risotto ve daha fazlası yer alır. Restoran, İstanbul’un en popüler semtlerinden biri olan Bebek’te yer almaktadır 4.

📍KONUM

🍽 MENU

Lucca:

İstanbul’un en popüler restoranlarından biri olan Lucca, İtalyan mutfağından lezzetler sunar. Menüsünde pizza, makarna, risotto ve daha fazlası yer alır. Restoran, İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Bebek’te yer almaktadır 3.

📍KONUM

🍽 MENU

Karaköy Lokantası:

Karaköy’de yer alan Karaköy Lokantası, Türk mutfağından lezzetler sunar. Menüsünde mezeler, ana yemekler ve tatlılar yer alır. Restoran, İstanbul’un en popüler semtlerinden biri olan Karaköy’de yer almaktadır 5.

📍KONUM

🍽 MENU

Maiden’s Tower:

İstanbul Boğazı’nda yer alan Maiden’s Tower, İstanbul’un en popüler restoranlarından biridir. Menüsünde dünya mutfağından lezzetler sunar. Restoran, İstanbul Boğazı’nın ortasında yer almaktadır .

📍KONUM

🍽 MENU

Beykoz Kundura:

Beykoz Kundura, İstanbul’un en popüler restoranlarından biridir. Menüsünde Türk mutfağından lezzetler sunar. istanbul ünlü restoran

📍KONUM

🍽 MENU

Kanaat Lokantası:

İstanbul’un en popüler restoranlarından biri olan Kanaat Lokantası, Türk mutfağından lezzetler sunar. Menüsünde mezeler, ana yemekler ve tatlılar yer alır. Restoran, İstanbul’un en popüler semtlerinden biri olan Beşiktaş’ta yer almaktadır .

istanbul ünlü restoran

📍KONUM

🍽 MENU

DİĞER GEZİ ÖNERİLERİ İÇİN

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us