Güncel

Okulda Heykele Hayır Mı?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

Adamlar “örnek insan” diye Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü Bükreş’e, Santiago’ya, Washington’a, Havana’ya, Mexico City’e, Caracas’a , Küba ‘ ya heykelini dikiyor. Bizde #OkuldaHeykeleHayır mı?
Az ötede eğlenin güzel arkadaşlarım ya …

Nedir bu düşmanlık geçmişinizi kucaklayıp mirasınızı sımsıkı saklamanız gerekirken bu ne pervasızlık. Gün geçtikte beyinler yıkanıyor fikirler değişiyor . Bizim toplumumuz bu değildi . İstiklal marşını okurken heyecanlanan gözünden yaş gelen toplumdu . Şimdi ise tüm heyecanını kaybetmiş gibi davranan toplum var. Bu büstler mi müslümanlığınızı engelliyor ???

Bazı yazılar gördüm Mısır’daki putperestlikten bahsetmişsiniz
çok bilgilisiniz güzel arkadaşlarım . Oradakiler o putların önüne geçip onlardan bir şeyler dilerdiler. Ben şimdiye kadar Mustafa Kemal ATATÜRK büstünden bir şey isteyen görmedim.

O heykeller orada kalacaklar ve yenileri de eklenecek . Dünya üzerindeki en güzel heykeller MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ‘ün heykelleridir .Önce heykellerini sonra kendisini silmeye çalışıyorsunuz . Atatürk, yirminci asrın en büyük gerçeğini yaratan adamdır.Boşuna uğraşmayın yapamayacaksınız !

Birbirinden farklı kategorilerde günlük yazılarıma ulaşmak için Sinemoloji blog sitemin anasayfasına göz atmayı unutmayın…

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us