Dekorasyon

Babaannemin Cennet Bahçesi /Geri Dönüşüm

bahce_dekoru

Merhabalar canım okurlarım ,

Köyde çocukluk geçirmiş biri olarak oraların özlemini çekmemek elde değil. Sabah horoz sesiyle uyanmak gün boyu kuş cıvıltılarıyla günü geçirmek hiçbir şeye değişilmez. Sizinle bu değişilmez güzellikler için daha da güzel neler yapılabilir şimdi onu paylaşacağım KENDİN YAP projesi geliyor.

Gitgide aile büyüyor ve yaz gelince evin içerisinde pek oturan yok. Köye gelen bahçeye çıkıyor. Gece yarılarına kadar közde kahveler semaverde çaylar eşliğinde hoş sohbet gırla gidiyor. Durum bu olunca babam ve eniştem olaya el atmışlar 😀 Ve bahçe tasarımında devrim yapmışlar.

Benim daha önceki evim açık mutfaktı oraya babam ve abim lambri ve ahşaplardan bir bar masası yapmışlardı oradan kalan ahşaplardan bahçeye tasarım yapalım demişler.Gördüğümde gerçekten şaşırdım.

Alt kısma taş döşemişler eski sandaliyelerin üzerine de labrileri yerleştirmişler kullanım alanı artsın zekice olmuş biz çok kalabalık bir aileyiz.

Ahşap yeşille buluşunca da çok güzel bir ahenk katmıyor mu sizce? Ben ağır bir ahşap sever olarak ahşabı her yere yakıştırıyorum.

TABİ DİNLENMEK LAZIM 😀 ŞENOL USTA BABAM OLUR

Tabi burada ne eksik olay daha bitmedi mangal yakmak için bir ortam hazırlamak lazım.

İnsan isterse herşeyi yapıyor ve aldığı her güzel yorumla sevinip daha güzel şeyler yapıyor bunu anlıyoruz.

Sonuç olarak siz isteyin yeter ki yapamayacağınız değiştiremeyeceğiniz hiçbir şey yok buna hayatınız da dahil bakın öküz arabası tekerleğinden çok güzel bir koltuğumuz bile oldu biraz saksıyı çalıştırın belki siz neler neler yaparsınız yorumlarınız benim için çok değerli haydi kalın. Güzel bir bahçe tasarımı veya balkon tasarımı için harekete geçin.

Diğer dekorasyon yazılarımı okumak için linke tıklayın !

https://www.sinemoloji.com/category/dekorasyon/

YOUTUBE SİNEMOLOJİ

SAĞLICAKLA…

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us