Hikayeler

Kalp Kıran Kol Saati

kol_saati_hikaye

Bir kol saati insanın kalbini ne kadar kırabilir ? Defalarca istediğiniz heves ettiğiniz bir şey olmayınca yapılmayınca hayat boyu izler bırakıyormuş insanın üzerinde ve o heves ettiğiniz şeyi bir daha asla görmek istemiyormuşsunuz.

Ben hep babama kol saati almak istedim babalar gününde , doğum gününde vs. annemden hep ‘ Kızım o takmaz boşuna alma ‘ cevabını alıyordum. Ama neden ?

Niye mi ? zamanında dedemden o kadar çok istemiş ki babam gençmiş yaşıtlarında varmış kol saatinin moda olduğu zaman. Dedemden ilk defa bir şey istemiş ve dedem onu ona almamış parası olmadığından değil ve bu babamın içerisine ukde olarak kalmış. İnanılması güç ama bu benim dedem şimdi anlıyorum insanlar evlatlarıyla ilişkilerini iyi tutamadıysalar onların yavrularına ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

O günden sonra babam eline çok büyük paralar geçse bile kendine saat almamış.Hala da saat takmıyor teklif etmeme rağmende takmam boşuna alma kızım deyip duruyor.

Ama babam bu durumdan öyle bir ders almış ki onu anladım.Evlatlarımın içinde asla bir şeyi ukde bırakmayacağım derdindeydi hep bir şey ağzımızdan çıktığında almaya çalışırdı bir memur maaşıyla 2 çocuk büyütüp ev inşaatı yapıp ev geçindirip bizim isteklerimize yetişmek vay be baba imkansızları başarmak SÜPER BABA benim babam SENİ ÇOK SEVİYORUM.

TEŞEKKÜRLER BABA HAYAT ÇOK ZORMUŞ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM 🙁

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us