Güzellik

Ciltte Gösterdiği Etkiye İnanamayacaksınız ! Domates Maskesi

domatesin_cilde_faydalari
Domatesin Cilde Faydaları Nelerdir ? Domates Maskesini Nasıl Yapabilirim ? Domatesin cildinizde yaratacağı değişimlere inanamayacaksınız !

Artık neredeyse her yemeğin içerisine koyduğumuz domatesin. Cildimize de faydaları bulunuyor. İçerinde barındırdığı C ve E vitamini sayesinde bağışıklık sistemimizin güçlü durmasına katkıda bulunuyor.Hücre yenilenmesinde etkisi olan domates , kanser için en savaşçı sebzelerden diyebilirim.

DOMATESİN CİLDİNİZE DOKUNUŞU

Özellikle sivilce sorunu yaşıyorsanız domates sizin için harika bir çözüm olacak.Ciltte derinlemesine bir temizlik sağladığı için akne oluşumunun önüne geçiyor.İçerisinde bulundurduğu A,C,K vitaminleri sayesinde yeni akne oluşumunu önlüyor.Sık sık kendi cildime de uyguladığım bir kaç karışımdan bahsetmek istiyorum.

Kuru cilt tipiniz Varsa

Domatesi püre haline getirin ve biraz aloe vera jel veya direkt aloe vera ekleyip sürün ortalama 15-20 dakika bu karşımı cildinizde bekletin.Ben inanılmaz faydasını görüyorum.

Bu jellerden ekliyorum çok güzeller 😀

Cildinizi Temizlemek İstiyorsanız ? Domates Maskesi Nasıl Hazırlanır ?

Domates kendine has dokusu ve asidik özelliğiyle cildi temizleme gözenekleri küçültmeye inanılmaz yarıyor. Cildinize sürdüğünüzde o ferahlığı ve etkiyi hemen hissediyorsunuz.

Bir yemek kaşığı domates suyunun içerisine 2-3 damla limon suyu damlatın.Bu karışımı bir pamukla yüzünüze masaj yaparak uygulayın.Ve ortalama bu maskeyi yüzünüzde 30 dakika kadar bekletin. Sonrasında yüzünüzü önce sıcak suyla sonra soğuk suyla yıkayın. Sebebi şu maske yüzünüzden sıcak suyla arınsın. Soğuk su ile de gözeneklerinize şok etkisi yaratsın. Genelde dışarıda çok vakit geçirdikten sonra yüzünüzü pis hissettiğinizde yapabileceğiniz güzel bir maske inanılmaz etkili yüzünü geriyor.Farkı hemen görüyorsunuz Haftada 1 defa yapabilirsiniz.

Diğer güzellik yazıları için aşağıdaki bağlantıyı tıklamayı unutmayın !

GÜZELLİK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYIN !

YOUTUBE SİNEMOLOJİ

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us