Hikayeler

Nerede O Eski Bayramlar ?

nerede_o_eski_bayramlar

Her bayram büyüklerimizden işittiğimiz o cümle bu bayram bizim canımızı acıttı. Nerede O Eski Bayramlar ?

Sabah erkenden uyanılır bir telaşe sarardı tüm ev halkını. Beyler bayram namazına gider, hanımlar kahvaltı hazırlar , çocuklar şeker toplamaya çıkardı. Ne büyük mutluluk ne büyük özgürlükmüş yaşadığımız hayat.

Bu sene bizden çok fazla şey götürdü. İnsanoğlu olarak büyük bir imtihandan geçiyoruz.Ama bu sabah o mutluluk kursağımızda kaldı sevdiklerimizle o güzel şenlik havasını yaşayamamak. Sağlığın kıymetini bir daha çok iyi anlamak. Yaşadığın her dakikanın kıymetini bilmek. Ailenin özlemini taa derinden hissetmek çok canımızı yaktı.Şikayet ettiğimiz bir çok şeyi şu an özler olduk. O büyük kalabalıkları , gürültüleri ,çocuk seslerini , trafiği bile geri istiyoruz.

Sabah yeni alınan o bayramlıkları giymenin yerini şimdi dizlenmiş pijamayla oturmak alsa da. Gün gelecek ve bu bitecek elbet bayramları şeker tadında yaşayacağız. Yine o eski günlerimize döneceğiz.Sevdiklerimizle koskocaman kahvaltı sofralarında toplanıp bol kahkahalı sohbetler edip bayramın tadını çıkaracağız biz seni yeneceğiz Covid-19 sen bizi değil.

Tez Zamanda Şeker Tadında Bayramlar Yaşamak Dileğiyle

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us