Güzellik

Anestol Pomad Nedir ? Anestol Pomad Nasıl Kullanılır ?

anestol pomad krem
Anestol Pomad Nedir ? Anestol Pomad Nasıl Kullanılır ? Anestol Pomad Yan etkisi Var mı ? Anestol Pomad Ne kadar ?

Bölgesel uyuşturucu olarak bilinen Anestol pomad , epilasyon , kulak deldirme , hızma gibi işlemlerin öncesinde sürülerek uyuşmasını ve acının az hissedilmesini sağlayan lokal anesteziktir. Hekim reçetesiyle alınıp önerilerine göre kullanılmalıdır.Kullanımı basit gibi görülen Anestol Pomad ilaç olduğu için bazı kişilerde yan etkilere sebep olabilir.

Etken maddesi her tüp içerisinde %5 olan lidokaindir. Sürülen bölgede kısa sürede etki gösterir. Etki gösterdikten sonra işlem uygulanır.Anestol Pomad hangi bölgelerde, ne için kullanılabilir ?

ANESTOL POMAD KULLANIM ALANLARI

  • Anestol pomad prospektüsünde yer alan bilgiye göre , yüzeysel cilt yanıklarında ,dudak çatlağı , meme ucu çatlaklarında acıyı azaltmak için kullanılabilir.
  • Kuaföre gitmeden önce ağrı eşiğiniz çok düşükse dudak üzerine ve kaş bölgenize sürerek acısız bir işlem yaptırabilirsiniz.
  • İğneli epilasyon acılı bir işlemdir. İşlem öncesi Anestol Pomad uygulayarak acıyı hafifletebilirsiniz.
  • Güneş yanıkları ve basur için anestol pomad kullanarak uyuşturup ağrıyı azaltabilirsiniz.

Anestol Pomad Nedir ? ANESTOL POMAD NASIL KULLANILIR ?

Anestol pomad aşırıya kaçmadan uygulanmalıdır. Günde 2-3 defa uygulayabileceğiniz bu krem her defasında 5 gram kullanım ile sınırlıdır.Gün içerisinde en fazla 20 gram kullanabilirsiniz.Aşırı kullanım cildinizde bazı yan etkilere sebep olabilir.

Kremi uygulamadan önce cildiniz temiz olmalıdır.Temiz cilde kremi uygulayın. 5-10 dakika içerisinde etkisini görürsünüz. 2-3 saat etki gösteren Anestol Pomadın kullanımından sonra baş dönmesi, kaşıntı, titreme, görme bozukluğu gibi etkiler görülüyorsa acilen bir sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır.

ANESTOL (KREM) POMAD NE KADAR ?

Anestol Pomad 30 gram güncel fiyatı 15.85 tl’dir.

Farklı kremlerle ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız Güzellik kategorisine tıklayabilirsiniz.

Anestol krem ilaç prospektüs için lütfen linke göz atın!

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us