Dizi-FilmYaşam Rehberi

En İyi Netflix Dizileri- 2020 En Yeniler

Netflix en iyi diziler

Netflix Dünyasına girmeyen kaldı mı ? Sizi sabahlatacak kadar güzel dizi ve filmlerin bulunduğu Netflix Dizileri arasında bize göre en iyileri sıraladık.

Sizde deneyimlediğiniz ve beğendiğiniz dizileri bizimle paylaşabilirsiniz.

Sherlock (IMDb: 9.1)

Dedektiflik ve polisiye dizilerini seviyorsanız Sherlock sizin için biçilmiş kaftan diyebilirim. Günümüz Londra’sında Baker Street’te yaşayan bir dedektifin olağan üstü zekasını, aksiyon dolu hayatını ve ev arkadaşı olan Dr Watson ile olan maceralarını anlatan sürükleyici bir dizidir.Her biri 1 saatten biraz fazla süren 13 bölüm ve 4 sezonluk bir serüvendir. 5. sezonu herkes sabırsızlıkla beklese de henüz bir açıklama yapılmadı.

TÜRÜ: Suç , Gizem , Polisiye

IMDb : 9.1 Google : %97 Sinemoloji : 9.5

Dark (IMDb: 8.7)

İlk 4-5 bölümde neler oluyor anlayamıyorum diyeceğiniz, fakat izlemeye devam ettiğinizde çok enteresan bir hikayeye sürüklendiğinizi farkedeceğiniz harika bir dizidir.Zamanın 33 yılda bir tekrar ettiğini ve Winden kasabasındaki insanların aslında 3 ayrı zaman diliminde yaşadığını anlatan olağanüstü sürükleyici bir yapımdır.Bölümler ortalama 55 dakika ve şu an yayınlanmış sadece 2 sezon var. Ben de dahil olmak üzere izleyiciler merakla 3. sezonu bekliyorlar.

TÜRÜ: Gizem , Bilim Kurgu

IMDb : 8.8 Google :%96 Sinemoloji : 9.0

Atypical (IMDb: 8.3)

Otizmli bir çocuğun hayata tutunma , sosyalleşme ve ailesine kendini kanıtlama çabasını gösteren eğlenceli bir dizidir. Otizmin bir hastalık değil bir farklılık olduğunu bu diziyle çok güzel anlatmışlar. Eğlenerek ve hiç sıkılmadan izledim iyi bir yapım diyebilirim. Şu an 3 sezonu bulunuyor ve sezonlar içerisindeki bölümler ortalama 30 dakika sürüyor.

TÜRÜ : Dram ,Komedi

IMDb : 8.3 Google :%98 Sinemoloji : 8.5

Altered Carbon (IMDb: 8.1)

İnsanların bilincinin enselerindeki çipler sayesinde sonsuza kadar korunabileceğini ve bedenlerini bir giysi gibi değiştirdiklerini anlatan sıra dışı bir dizidir.  Takeshi Kovacs adlı bir mahkumun 250 yıl sonra bir cinayeti çözmesi için yeniden vücut bulmasını ve yaşadığı maceraları anlatıyor.

TÜRÜ : Bilim Kurgu , Suç , Macera

IMDb : 8.1 Google : %96 Sinemoloji : 8.0

Breaking Bad (IMDb: 9.5)

Breaking Bad, IMDb listelerinde gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında yer alıyor. Walter White isimli Kimya öğretmenin ailesinin geçimini sağlamak için New Mexico’nun uyuşturucu kralına dönüşünü anlatan efsaneleşmiş dizilerden. 5 sezon boyunca nefes almadan izleyeceğiniz harika bir serüven. Bölümler ortalama 50 dakika sürüyor. Şimdiden iyi seyirler.7

TÜRÜ : Dram, Suç

IMDb : 9.5 Google : %96 Sinemoloji :9.7

Stranger Things (IMDb: 8.8)

İzleyenleri eskilere götüren ve komedi, fantastik, korku ve dram öğelerini aynı anda yaşatan muazzam bir yapım. Hawkins kasabasında bir çocuğun kaybolmasıyla başlayan gizemli olaylar silsilesi, arkadaşlarını aramaya çıkan bir grup çocuk ve ailelerinin yaşadığı harika bir macera dizisidir. Bir oturuşta bütün sezonları izlemeye çalışacaksınız.Bölümler ortalama 55-60 dakika ve şu an yayınlanmış 3 sezon bulunuyor. 4. sezonun 2020 Ekim ayında yayınlanması planlanmış 4 gözle bekleyenler arasında ben de varım.

TÜRÜ : Macera ,Gizem, Fantastik

IMDb: 8.8 Google : %97 Sinemoloji :9.0

La Casa de Papel (IMDb: 8.5)

Evet çoğu kişinin bildiği ve tek nefeste izlediği İspanya yapımı bir soygun veya suç dizisi olan  La Casa De Papel, özenle kurulmuş 8 kişilik ekibin Kraliyet Daprhanesine gerçekleştirdiği tarihin en büyük soygunu ve sonrasında yaşadıkları sorunları anlatan, büyük bir serüven yaşatan macera dolu bir dizidir.Dizinin şu an 4. bölümü Netflix’te yayında.

TÜRÜ: Aksiyon, Dram, Suç

IMBd: 8.4 Google :%97 Sinemoloji :8

The Umbrella Academy (IMDb 7.9)

Babalarının ölümü ile bir araya gelen olağan üstü güçlere sahip kardeşler, ortaya çıkan aile sırları ve dünyanın sonunun geleceğini öğrendiklerinde girdikleri mücadeleyi anlatan eğlence ve aksiyon dolu bir dizidir. İzlerken keyif alacağınızdan eminim . IMDb puanı her ne kadar diğer dizilere göre düşük olsa da biz buna güzel puanlar verdik.

TÜRÜ: Dram, Aksiyon, Fantastik

IMDb: 7.9 Sinemoloji :8.5

The Witcher ( IMDb :8.3 )

Büyücü Rivyalı Geralt ‘ın anlatan her dakika sizi şaşırtan bir dizidir.Yaratık avcısı olan Geralt insanlığın ve hayvanların tehlikede olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışır.Bu serüvende karşılaştığı kişiler ve esrarengiz olaylar sizi içine çekiyor. Şu an 1 sezonu yayınlanmış olan bu dizi öyle bir yerde bitti ki 2. sezonu inanılmaz merakla bekliyoruz.

TÜRÜ : Aksiyon, Dram ,Fantastik,Macera

IMDb : 8.3 Google : %97 Sinemoloji : 8.5

Locke ve Key (IMDb: 7.4)

Gizemli bir ev, her köşeye saklanmış anahtarlar ve her anahtarın birbirinden farklı özel güçleri, izlerken ‘ hadi canım ! ‘ diyeceğiniz türden bir dizi. Şu an 1 sezon 11 bölüm yayınlanmış durumda. Tabi oturduğunuzda eminim tamamını izleyeceksiniz. IMDb puanı diğerlerine göre düşük olabilir sanırım izlenmesi ve puanlama az ama biz çok beğendik.

TÜRÜ : Gizem , Fantastik , Macera

IMDb : 7.4 Google : %95 Sinemoloji : 8.5

Netflix Dizileri arasında en iyiler kategorisinde sıralandırma yaparsam benim için izlenmeye değer diziler arasında bunlar bulunuyor. Daha sonra sizlere herkesin çok tavsiye ettiği fakat fiyasko çıkan dizileri de paylaşacağım . Siz de Netflix dizileri hakkında görüş ve yorumlarınızı bize aktarabilirsiniz. Şimdiden Herkese İyi Seyirler.

Diğer Kategorilere Göz Atmak İçin Linki Tıklayın !

KATEGORİLER

Paylaş:

1 comments

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us