Sağlık

Avil Merhem Ne işe Yarar ? Etkileri Nelerdir ? Yan etkisi Var mıdır ?

avil_kapak

Uzmanların genellikle kaşıntı , kızarıklık , güneş yanığı sonrası döküntülerden sonra önerdiği avil merhemin tam olarak ne işe yaradığını öğrenmek istiyorsanız yazımızı ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz. Avil krem ne işe yarar ? Avil merhemin etkileri nelerdir ? Avil merhemin yan etkileri var mıdır ? Hepsi sinemoloji de sizlerle…

Böcek sokması sonrası oluşan kaşıntı , batma hissi , güneş yanıklarından sonra oluşan yanma için tavsiye edilen Avil merhemin etken maddesi Feniramindir .Şişkinliğe sebep olan kimyasal maddelerin etkilerini azaltan ve kaşıntıyı , kızarıklığı azaltıcı bir kremdir.25 gramlık tüplerde satılan bu merhem homojen pürüzsüz bir görünüme sahip , güneş yanıklarında, kaşıntı, kızarıklık ve böcek sokmalarında inanılmaz etkilidir. Genel olarak her cilt yapısına uygundur.

avil krem

Birinci derece yanık tedavisinde gayet başarılı sonuçlar gösteren Avil merhem , alerjik deri reaksiyonlarında da aynı başarıyı gösteriyor.Ancak ilacın etken maddesine alerjiniz varsa bu yazdıklarımın hepsini unutun derim.Asla bu ilacı kullanmanızı önermezler. Doktora danışmadan çocuklara veya kendi cildinize uygulama yapmamanız en doğru seçenek olacaktır.Cildinize uygulama yaptığınızda üzerini kapatmayın ve hava almasını sağlayın kremin iyice emilmesini sağlayın.

AVİL MERHEM NASIL KULLANILIR ?

Doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmanız gerekmektedir.Uygulayacağınız bölgenin temiz olması gerekir ve ince bir tabaka halinde sürüp iyice emilmesini sağlamalısınız.

Merhemi sürdüğünüz yere asla bandaj yapmamalı ve dar kıyafetler giymemelisiniz.

AVİL MERHEM OLASI YAN ETKİLERİ

Yan etkileri çok az görülmesine rağmen göz ardı edilmemelidir. Eğer kremin kullanımından sonra karın ağrısı , nefes darlığı ,yüzde , dudaklar şişlik , kurdeşen gibi belirtiler görülüyorsa en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır.

Çok fazla uygulanır ve yaygın şekilde sürülürse yan etki olarak uyku görülebilir.

FİYATI NEDİR ?

Avil Merhem Fiyatı 2020 Güncel Fiyatı 10.25 tl dir.

Diğer Sağlık Yazıları İçin Linki Tıklayın !!!

AVİL merhem PROSPEKTÜSÜ İÇİN !!!

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us