Yaşam Rehberi

Ripple (XRP) Token Satın Alanlar Tehlikede Mi?

Ripple XRP Batırıyor Mu?

Ripple XRP son 1 haftadır yaşadığı durgunluk üzerine, 05.12.2020 Cuma gecesi başlayan %12’lik değer kaybının ardından yatırımcıların kafasında soru işareti oluşturmaya başladı. Yaklaşık 45 milyar dolar hacmi ile borsalarda 3. sırada işlem gören bu tokene yatırım yapanlar belirsizliğin ve sert düşüşün verdiği endişe ile tersten satışlar yaparak milyonlarca lira zarar ile satım yapmaya başladılar.

Kaçan Balık Büyük Olur!

Kripto Para Ripple (XRP) Borsasında Balina Ne Demek? Balina Satın Alımlarının Sonucu Nedir?

Kripto para borsasında işlem yapan yatırımcıların sıklıkla duyduğu terim olan balina konusu ile ilgili bilmeniz gereken durum şudur ki; Balinalar olarak tabir edilen bu kesim dünya borsasına yön veren Milyar Dolarlık kişiler ve şirketlerdir. Bu balinaların yaptığı işlemler piyasanın seyrini saniyeler içerisini değiştirebilir. Geçtiğimiz günlerde balinaların yapmış olduğu yüksek hacimli alış emirleri ve şirket CEO’su Brad Garlinghouse açıklamaları ile XRP yaklaşık 3 dakika içerisinde 0.54 $ seviyesinden 0.59 $ seviyesine yükselmişti.

Unutmayın borsa sürekli kazandıran bir yer olsaydı herkes varını yoğunu satar borsada yükseltirdi. Temel prensip SAKİN OLMAK! Her inişin, bir çıkışı vardır. Yüksekten alanlar terste kaldıklarında korku ile sattıklarını balinalara ve sakin yatırımcılara kaptırıyor!

Ripple CTO’su David Schwartz: 48 Milyar XRP Yakılabilir!

Ripple (XRP) CTO’su David Schwartz 48 Milyar XRP Yakılabilir!

Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde düşüşün önüne geçmek için 48 milyar XRP yakılabileceğini duyuran şirket CTO’su David Schwartz açıklaması ve yakımlar sonrasında böyle bir düşüşün yaşanması, tedirginlik seviyesini ciddi oranda arttırdı.

Ripple CTO’su David Schwartz twitter kullanıcısı ile yaptığı yazışmada şu diyalog yaşanmıştı:

Twitter’da sorulan; nodlar, doğrulayıcılar ve XRP Ledger topluluk üyelerinin Ripple şirketinin, elinde bulundurduğu 48 milyar token’ı yakmasını sağlayıp sağlayamayacağı sorusu üzerine şu cevabı verdi:

“Evet bunu sağlayabilirler. Ripple da bunu engellemek için hiçbir şey yapamaz. Açık blokzincirler demokratiktir. Eğer çoğunluk kuralların değişmesini istiyorsa, azınlığın onları durdurmak için yapabileceği hiçbir şey yoktur.”

https://uzmancoin.com/ripple-xrp-coin-yakmaya-zorlayabilir/

Önümüzdeki 12 Aralık günü XRP’nin SPARK AirDrop Token hediyesine umut bağlayan yatırımcı, bu düşüşün kendini tekrar toparlayacağına inanıyor.

Spark AirDrop Token ile ilgili makale için lütfen buraya tıklayın.

XRP bu makalenin yazımı sırasında 0.59451 $ seviyesinde işlem görüyor.

NOT : Yukarıdaki makalede yazanlar YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us