Yaşam Rehberi

Ripple ( XRP ) Nedir ? XRP AirDrop Nedir, Ne Zaman Gerçekleşecek ? XRP Yeni Bir Yükselişe Mi Hazırlanıyor ?

Kripto Para XRP Bitcoin Ethereum

Ripple, 2012 yılında ortaya çıkmış bir ödeme ağı sistemi (RippleNet) ve kripto para değeridir (XRP). Kuruluş itibariyle Amerika’da yer alan bu şirket diğer birçok kripto para birimlerinin aksine merkezi bulunmaktadır.

Ripple Şirketi Ne Zaman Kuruldu? XRP Ripple Bağlantısı Nedir? AirDrop Ne Zaman Yapılacak ? AirDrop Nedir?

Kripto para yani XRP ile RippleNet ağının temel amacı büyük miktarlardaki varlık ve para transferlerinin hızlı, güvenilir ve ucuz bir şekilde, transferidir.

Ripple şirketinin CEO’luğunu Brad Garlinghouse temsil etmektedir.

XRP Dünya Borsası üzerinde son 6 ay içerisinde yapmış olduğu atılımla şu anda kripto para değerleri arasında Bitcoin ve Ethereum’dan sonra üçüncü sırada yer almaktadır.

Kurumsal bir merkeze sahip olan Ripple şirketinin bu farklılığı, büyük şirketler tarafından ödeme işlemlerinin bir bankaya ihtiyaç duyulmadan bütün Dünya’ya kolayca transferini sağlamıştır.

XRP AirDrop Nedir, Ne Zaman Gerçekleşecek?

XRP AirDrop, Ripple Şirketi’nin 12 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştireceği, XRP sahiplerinin kripto cüzdanlarındaki XRP sayısına göre yapılacak hesaplamalarla, karşılığında müşterilerine SPARK token hediye edeceği işlem olarak adlandırılır. SPARK token AirDrop işlemi sadece destekleyen borsalar nezdinde uygulanacaktır!

XRP AirDrop Ne Zaman Gerçekleşecek? STARK Token Nedir?

Ripple (XRP) Yeni Bir Yükselişe Mi Hazırlanıyor?

XRP Yükselişi Mümkün mü ? XRP Ripple Direnç Noktaları ve Göreceği Zirve Nedir?

Ünlü kripto para analistlerinden Ali Martinez, 02.12.2020 tarihinde yapmış olduğu değerlendirme ile fiyatının yeni bir yükseliş hareketine hazırlandığını ve direnç noktalarını kırması durumunda beklenilen zirveye ulaşacağını belirtti. Teknik veriler ışığında konuşan Martinez, yukarı yönlü yükselişin fiyatı 1 dolar seviyelerine getirebileceğini söylüyor.

XRP için gündemde 0.65 0.70 ve 0.80 centlik direnç noktalarının kırılması ile 1 dolar seviyesini rahatlıkla göreceğini öngörebiliriz.

NOT : Yukarıdaki makalede açıklanan finansal veriler YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!

Sinemoloji Diğer Makaleler için www.sinemoloji.com ‘a Göz Atabilirsiniz

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us