Dekorasyon

Yükselen Trend Punch Harika Tasarımlar

PUNCH YASTIK KILIFI

Son dönemlerde pandeminin de etkisiyle evde kaldıkça herkes kendine bir meşkale edinmeye başladı. Bunlardan en trend olanlarından bir tanesi de punch. Herkes çılgınlar gibi geri dönüşüm yapmaya , yeni bir şeyler tasarlamaya başladık.

Peki nasıl yapılır ? Bende yapabilir miyim ? gibi sorular duyar gibiyim. Nasıl yapılır sorunun cevabı bende 😀 Harika tasarımları gördükçe zaten kesin yapmak isteyeceksiniz ben eminim 😀

Yapılışı gayet basit ve stres atıcı .Set olarak da satılan punch kesinlikle denenmeli bence linklerini aşağıya hemen koyuyorum. Almak isterseniz hemen alabilirsiniz.

SATIN ALMAK İÇİN LİNKE TIKLAYIN !

Kendine özel iğnesi ve amerikan bezi diye adlandırdığımız kumaşı olan punch’ıyapmak isterseniz set olarak değil parça parça da alabilirsiniz. Kasnak üzerine çalışıp tablo , kırlent kılıfı , çanta , terlik , cüzdan vs yapabilirsiniz. Hayal dünyanıza kalmış , siz ne üretirseniz o çıkacaktır.

HEPSİ ÇOK GÜZEL

Kafaya taktıysanız bu işi yapmaya hemen videolardan izlemeye başlayın derim .

punch yapımı

Gerçekten her yapılana düşüyorum. Bayıldım ben hepsine bir çok sayfa türedi hemen instagram da yapıp satışını yapanlarda var. Çok güzel ürünler var eminim keşfet , reels kısmında mutlaka denk gelmişsinizdir.

PUNCH KILIF
PUNCH KILIF

Pinterest’den bir çok model bakıp kaydedebilirsiniz. İnanılmaz seçenekler var. Ben yapamam satın alıcam diyorsanız da instagramda bir sürü sayfa satış yapıyor ve benim sürekli alışveriş yaptığım ALİEXPRESS tende alım yapabilirsiniz.

ALİEXPRESS’E BAKMAK İÇİN

DİĞER DEKORASYON YAZILARI İÇİN TIKLA https://www.sinemoloji.com/category/dekorasyon/

ŞİMDİDEN YAPACAKLARA KOLAY GELSİN …

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us