Dekorasyon

Çok Para Harcamadan Mutfak Yenileme Çözümleri / Nasıl Yapılır ?

mutfak yenileme

Mutfağınızı yenileme çözümlerine ihtiyacınız varsa, basit ve ucuz yöntemler bulabilirsiniz. Bu yazıda en iyi birkaç yöntemi sizinle paylaşacağız. Nasıl yapıldığını görünce inanamayacaksınız ?

Ben yapamam diyorsanız çoook yanılıyorsunuz. İnanılmaz basit ve yapması o kadar zevkli ki mutfağınız değiştikçe sabırsızlanacak ve hemen yapıp bitirmek isteyeceksiniz. Ben o sabırsızlardanım kurumasını beklemeden hemen 2 kat atıp hemen vernikleyip bitirenlerden 😀

İnsan bir şaşırıyor gerçekten bu mutfak o mutfak mı diye bende annemin mutfağını boyadım. Fakat foto ve videoları silmişim 🙁 çok üzgünüm sıra sıra buraya koyabilirdim. Şimdi size çok farklı mutfaklar ve tasarımlar atıcam… Mutfak dolaplarını söküp yeniden yaptırmak o kadar maaliyetli ki hiç gerek yok inanın !

Dolaplarınız düz ise çıta ile şekil verip kenap köşe detaylarını ayarlayıp boyayabilirsiniz. Kuplarını istediğiniz gibi alabilir ya da onları bile boyayabilirsiniz.

Daha önceki dekorasyon yazılarımdan okuduysanız biliyorsunuzdur .Zemin nasıl olursa olsun zımparaya hiç gerek yok. Cadence akrilik boyalar rulo fırça ile rahatlıkla boyayabilirsiniz. Yani ahşap zemini , fayans zemini , tezgahı , tezgah dolap arası , musluk ,kulp aklınıza ne geliyorsa diyeyim 😀 Boyayabilirsiniz . Portmanto boyama yazımda da yazmıştım.

Çok ucuza mal edebilecebileceğiniz mutfak yenileme videolarını izleyip kendi mutfağınızı nasıl yenileyeceğiniz halkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ara fayanslar için folyo kullanabilirsiniz. Hepsinin linkini aşağıya koyuyorum. Kesinlikle deneyin derim asla pişman olmayacaksınız. Aynı boya ile hem fayansları hem mutfak dolap kapaklarını boyayabilirsiniz. Ardından vernik çekip kurumasını beklersiniz ve yeni mutfağınıza kavuşursunuz .

ALTIN KURALLAR :

  1. CADENCE AKRİLİK BOYA İSTEDİĞİNİZ BİR RENK BOYA SEÇMEK
  2. CADENCE VERNİK ALMAK
  3. SÜNGER RULO ALMAK
  4. RULOYA ÇOK FAZLA BOYA ALMAMAK
  5. SÜREKLİ BOYAYI SÜRDÜĞÜNÜZ ZEMİNİN ÜZERİNDEN GEÇMEMEK
  6. 1. KAT BOYAYI ATTIKTAN SORA KURUMASINI BEKLEMEK
  7. 2. KAT BOYAYI ATIP KURUMASINI BEKLEMEK
  8. VERNİĞİ ATIP BEKLEMEK VE KULPLARI TAKMAK
  9. FAYANLAR İÇİN FOLYO VEYA BOYA UYGULAMAK SİZE KALMIŞ …

https://sanatsalhobi.com.tr/?gclid=CjwKCAiAg8OBBhA8EiwAlKw3kvm99TQnpH-soKUUwOR7wVtWE23xt4lvTaHmY9vlb0Q3_Sa-L9HpFhoC3noQAvD_BwE

BOYA VE VERNİĞİ BU SİTEDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

https://www.renklendirhayatini.com/

FOLYOLARIDA BU SİTEDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

HARİKA ÜRÜNLER VAR 😀

Paylaş:

1 comments

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us