Güncel

Decentraland Görevlerini Yapıyoruz!

Decentraland Drink of The Gods Görevi

Dostlar herkese selamlar. Decentraland içerisinde bize verilen bir takım görevler var. Bunları yaparak ödüller kazanabiliyoruz. Tam olarak ödüllerin ne işe yaradığını bende bilmiyorum fakat buradaki her şeyin şu an sudan ucuz olduğuna eminim. Yakın zamanda bunun değeri anlaşıldığında ve insanlar burada arazi alıp satmaya başladığında çok daha önemli olacak. Bu sebeple ben de görevleri kendim yapıyorum ve size de görev yerlerini burada paylaşıyorum.

The Drink Of The Gods

Cat Guy

The Drink of The God ilk görevi için arkamda sağ tarafta kalan adamı bulup konuşuyoruz.

Dostlar The Drink of The Gods (Tanrıların İçkisi) görevinin ilk aşaması cat guy diye bir adam ile konuşmak. Adamımız Genesis Plazanın arka kapısından çıkarken görebilirsiniz. Adamla konuştuktan sonra kedisinin üzerine gelip E’ye basarak bir tutam kedi tüyü almanız gerekiyor. Daha sonra bunu Genesis Plaza’nın barmenine götürüyorsunuz. Bu görevin ilk aşaması bitmiş oluyor.

Barmene kedi tüyünü verdikten sonra size görevin ikinci aşaması için bir liste veriyor. Bu liste de üç tane bitkiden ona üçer tutam götürmenizi istiyor. Burda görevleri çekme fikri geldiğinde ilk bitkiyi çoktan almıştım o yüzden tekrar bakmadım. iki bitkinin görselleri ve kordinatlarını paylaşıyorum. Üçüncü bitkiyi de arar bulursunuz.

Kim-Kim Bitkisi

Kim-kim Bitkisinin kordinatları sağ üst tarafta haritanın altında yazıyor. Bitkinin üstünde duruyorum.
Dried Leather Vine Bitkisi kordinatları sağ üst tarafta haritanın altında yazıyor. Bitkinin üstünde duruyorum.

Burada bir tane bitki daha var ama dediğim gibi görevleri çekip paylaşma fikri sonradan geldi o yüzden çekemedim. Tekrar da yerini bulmak için uğraşmak istemedim.

Chaman Gamer

Görevin son aşaması ise şaman oyuncusu ile konuşup talimatlarını yerine getirmek. Burada şaman ile konuştuktan sonra bir tane kazan çıkıyor hemen yanında. Size kendi deyimiyle 5 dakika 66 saniye süre veriyor 😀 Bu süre içerisinde o alanda dolaşarak toplamda 10 adet Gem’i bulmanız gerekiyor. Gemleri süresinde bulamazsanız görev sıfırdan başlıyor.

Shaman Gamer isimli kişiye gelerek ilk görevin ikinci aşamasını başlatıyoruz

Gemlerin hepsini tamamladıktan sonra şamanın yanındaki kazana E’ye basarak atıyorsunuz. Şaman da size kazanın üstünde çıkan bir anahtar veriyor. Bu anahtarı E harfi ile alıp şamanın arkasındaki kapıyı açıyorsunuz. Kapıyı açtığınızda yerde içerde bir tane kadeh oluyor. O kadehi alıp tekrar Genesis Plaza’daki barmene gidiyorsunuz.

Shaman Gamer’a Gemleri teslim ettikten sonra arkasında bulunan kapıyı kazanın üstünde verdiği anahtarla açıyoruz. Bu arada kazan hemen sol tarafta duruyor

Barmene görevi teslim ettiğinizde artık Decentraland Drink Of The Gods görevini tamamlamış oluyorsunuz. Size ödülünüzü veriyor. Bu arada kulüpte çalan müzikler gerçekten harika, dinlemenizi tavsiye ederim. Zaten çevrenizdekiler de gerçek insanlarla sesli olarak konuşabilir, gerçek kumar oynayabilir ya da NFT alışverişi yapabilirsiniz.

Genesis Plaza’da ki barmenin kafasında ahtapot var dostlar. Görevi verdikten sonra size farklı kafalar yaşatıyor

Görevi kazandığınızda ödülünüzü gösteren ekranda aşadağıdadır dostlar.

Drink of The Gods görevini bitirdik ve ödülümüzü aldık. Bir sonraki görevde görüşmek üzere

Bu makalede Decentraland Dünyasındaki ilk görevi nasıl yapacağımızı anlattım. Dediğim gibi şu anda ödüllerin ne kadar değerli olduğunu ben de tam bilmiyorum ama unutmayın bir fakir atasözü der ki; zamanında buralar hep dutluktu. O sebeple bu görevleri ben yapmaya devam edeceğim. Umarım sizin için de faydalı olur.

Bir önceki yazıya göz atarak Decentraland hakkında fikir edinebilirsiniz

Paylaş:

Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Contact Us